21
oct
2024

Symphonic Floyd for War Child

Foto:

Ons eerder aangekondigde concert in het World Forum Den Haag van april dit jaar is door omstandigheden niet doorgegaan. Gelukkig krijgen we een prachtige herkansing.

AF is door de organisatie benaderd met de vraag of we in april 2025 alsnog een concert willen verzorgen. Samen met het internationale Haags Studenten Symfonie Orkest Valerius bundelen we onze krachten voor een onvergetelijk optreden waarvan de opbrengst, net als bij de eerdere edities, is bestemd voor War Child. Fans van Pink Floyd en klassieke muziek kunnen hun hart ophalen. De unieke concertervaring “Symphonic Times“ zal plaatsvinden in de grote zaal van het World Forum in Den Haag op 12 april 2025.

Dit buitengewone evenement brengt AF en dit orkest samen. Met het rijke en dynamische geluid van het symfonieorkest, het authentieke optreden van Absolutely Floyd en de adembenemende beelden en lichteffecten neemt ”Symphonic Times” het publiek mee in een wereld van muziek en emoties.

Het belooft een onvergetelijke avond vol muziek, kunstzinnigheid en nostalgie te worden. Mis deze zeldzame kans niet om getuige te zijn van de samensmelting van rock en klassieke muziek als nooit tevoren.

Voor info en kaarten klik HIER
Kaarten via Ticketmaster klik HIER

© 2024 Absolutely Floyd | Stichting Anderson & Council | KvK: 24458865 | All Rights Reserved
© 2021 Absolutely Floyd | Stichting Anderson & Council
KvK: 24458865 | All Rights Reserved.
Privacyverklaring | Webdesign: greydog.nl