AF imponeert in De Bosuil Weert

Afgelopen zaterdagavond was het dan zover. AF stond weer in De Bosuil in Weert. Een fantastische locatie met een tal van even fantastische mensen. Het ontbrak ons aan niets. Om 21:15 uur trapten we af. We waren snel op stoom en hebben een prima avond gehad. Het publiek was laaiend enthousiast waardoor dit concert voor iedereen als geslaagd genoemd mag worden. Bosuil bedankt voor de goede zorgen. Graag tot ziens.

AF samenwerking met Kras Artists Belgie

Onze agency EPS Productions is met AF een samenwerkingsverband aangegaan met een van de toonaangevende artiestenbureaus in Belgie, Kras Artists. Dit artiestenbureau is gespecialiseerd in boekingen en theatertournee’s van binnen- en buitenlandse artiesten. We hopen op een prettige samenwerking.

Succesvol muzikaal weekend

Afgelopen vrijdagavond 6 september stonden we in Zalencentrum De Gracht in ‘s-Heerenberg. Dit optreden was in het kader van de aftrap van de Legends of Rock Tour van Artists & Bands booking agency die een samenwerking is aangegaan met onze eigen agency EPS productions. Het concert kon niet plaatsvinden in de grote festivaltent wat resulteerde in een verplaatsing naar deze locatie. Het was wat behelpen gezien de beperkte ruimte echter de sfeer was er niet minder om. De zaal was ondanks concurrentie van de voetbalwedstrijd Ned- Duitsland goed gevuld. Publiek was enthousiast en de avond was zeer succesvol.

Zaterdag stonden we in Cultuurcentrum De Pol in Diepenheim. Ook hier hebben we, gezien de vele enthousiaste reacties die we mochten ontvangen, indruk weten te maken.

We kijken terug op een succesvol weekend.

Foto: G.W. Wissink

Kaartverkoop thuiswedstijd Stadsgehoorzaal Vlaardingen gestart

Op ons verzoek heeft de Stadsgehoorzaal Vlaardingen de kaartverkoop voor ons concert op zaterdag 7 december 2019 alvast gestart. Hoe sneller je reserveert, hoe beter de plaatsen die je kunt reserveren.

Kaarten zijn HIER te reserveren.

AF overtuigd een vol theater aan de Schie


Afgelopen zaterdag 16 februari was het dan zover. Het benefietconcert t.b.v. de Stichting “Net niet Genoeg”. Deze avond was georganiseerd door de gezamenlijke Lions clubs uit Schiedam. Wat een avond. Ruim 550 toeschouwers genoten zichtbaar van muziek en show in het zeer fraaie theater aan de Schie in Schiedam. Wij bedanken de organisatie voor het vertrouwen in Absolutely Floyd. We kijken terug op een top avond.

Feest in uitverkocht Haastrecht

Gisterenavond was ons laatste concert van 2018 in Concordia Haastrecht. De zaal was totaal uitverkocht en het was een fantastisch feestje. We kijken terug op een fijne avond Pink Floyd. Concordia….graag tot een volgende keer.

Benefietconcert Lions Clubs Schiedam

AF is benaderd door de gezamenlijke Lions Clubs in Schiedam met het verzoek of we bereid zijn ten behoeve van het goede doel een benefietconcert te verzorgen in het Theater aan de Schie in Schiedam. De Lions Clubs zetten zich in voor goede doelen.

Ditmaal hebben ze zich geconformeerd aan de stichting Net niet genoeg uit Schiedam. Deze stichting zet zich in voor alle inwoners van Schiedam die letterlijk net niet genoeg hebben.

Daar hadden we niet veel bedenktijd voor nodig. Zet zaterdag 16 februari 2019 vast in uw agenda. De kaartverkoop is gestart. Nadere info via onze concertpagina.

Stormachtig concert Olt Goffert Nijmegen

Het was gisteren op alle fronten een stormachtig concert. Ondanks het slechte weer kwam het publiek, compleet met paraplu en/of regenpak of poncho naar De Olt Goffert in Nijmegen om een avond muziek van The Doors en Pink Floyd te beleven. Het regende met regelmaat pijpenstelen en de wind liet zich ook niet onberoerd, maar wat een avond zeg. The Bootleg Doors startte met een prachtige authentieke sound van het origineel en de toon was gezet. Men had er zin in. Na de pauze mocht AF het feest afmaken. Nou dat lukte. Men belandde op de banken en weer of geen weer: de avond was geslaagd. We danken De Olt Goffert, de mannen van The Bootleg Doors en iedereen die de moeite heeft genomen om te komen. Graag tot een volgende keer.

De Mattelier Groenlo boekt AF weer voor 2019

We hebben indruk achtergelaten. De Mattelier in Groenlo is de zoveelste zaal op rij die ons te kennen heeft gegeven zo tevreden te zijn van wat men heeft gezien en gehoord, dat een volgende boeking niet kon uitblijven. Zaterdag 13 april 2019 zijn we wederom te gast in Groenlo. We zien er weer naar uit.

‘t Beest Goes wil AF terug najaar 2019

Ondanks dat de agenda’s nog niet zijn geopend heeft podium ‘t Beest in Goes, in navolging tot de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, al te kennen gegeven dat zij AF graag terug wil hebben in het najaar 2019. Exacte datum volgt later.

TOP