Brogum Zierikzee weer uitverkocht

Het was afgelopen zaterdag weer een topavond in Popcultura Brogum Zierikzee. Fantastische ontvangst, sublieme medewerking van iedereen en met een volledig afgeladen zaal een heerlijke avond Floyd. Brogum bedankt.

Wat een super weekend

De kop is er af.
De start van onze Signs of Life tour ’17-’18 pt II is vrijdag gestart in een afgeladen Bosuil in Weert. Zaterdag deden we het nog eens dunnetjes over in theater Koningshof Maassluis. Ook daar met een afgeladen zaal. De reacties waren in beide zalen fantastisch.

Voor februari staan Brogum (10-2) en Van Beresteijn Veendam (24-2) op de lijst. We hebben er nu al weer zin in.

kaartverkoop De Piek Vlissingen gestart

Op vrijdag 25 mei 2018 staan we in podium De Piek in Vlissingen. Het lijkt er op dat AF Zeeland aan het veroveren is. De kaartverkoop is gestart. Verdere info via onze concertagenda.

AF zoekt technische vrijwilligers

AF zoekt technische vrijwilligers.

De landelijke tour Signs of life 17-18 pt II gaat vanaf morgen van start in De Bosuil in Weert.
AF is op zoek naar technische helden!
Ben jij net zo enthousiast over de muziek van Pink Floyd als wij en lijkt het je leuk om samen met Mark de lichtshow op te bouwen, dan zijn we op zoek naar jou!

We zoeken een aantal vrijwilligers die het leuk vinden om met AF door heel Nederland te touren en een muzikaal en visueel spektakel neer te zetten.

Heb je technisch inzicht en ben je beschikbaar op onze speeldata, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de contactpagina (techniek). Mark kan je er alles over vertellen.

Absolutely Floyd pakt groots uit (optie)

Op dit moment is PDH Bookings & Agency in gesprek met de gemeente Zierikzee voor het realiseren van een concert van AF in de grote sporthal Laco in genoemde gemeente. De geplande datum is vrijdagavond 23 november 2018. De sporthal heeft haar medewerking al toegezegd. De afgifte van een vergunning van de gemeente Zierikzee is nog het enige wat nodig is. Als het doorgaat beloofd het een grootse tribute-avond te worden. Mogelijk dat er nog een band acte de présence zal geven die avond.

Manifesto Hoorn geweldig

Op zaterdagavond 2-12-2017 stonden we in een afgeladen Manifesto In Hoorn. Wat een fantastische avond hadden we weer. Manifesto bedankt voor de goede verzorging en graag tot ziens.

Waterfront Valburg

Op 18-11-2017 was Waterfront Valburg aan de beurt om AF te ontvangen. We hebben een hele leuke avond gehad en het massaal toegestroomde publiek was razend enthousiast.

‘t Beest was top

Afgelopen zaterdag 14 oktober 2017 stonden we in ‘t Beest in Goes. Wat een toplocatie en wat een leuke mensen. Het ontbrak ons aan niets. Zaal was goed gevuld en het publiek zong vanaf het eerste nummer uit volle borst mee. We kregen na afloop lovende recensies en het vriendelijke verzoek om vooral in 2018 terug te komen. Dat doen we uiteraard graag.

Signs of Life 17-18 part II start in de Bosuil Weert

We starten in 2018 in De Bosuil in Weert het vervolg van van onze tour onder de naam Signs of Live 17-18 part II. We zijn verheugd dat de Bosuil AF de gelegenheid geeft om ook hun zaal aan te doen.

2e toetsenist aangetrokken

Al lange tijd speelden we met de gedachte om een 2e toetsenist aan te trekken. Het kwam er tot nu toe steeds niet van maar nu is de kogel door de kerk. Henk Baetsen komt AF versterken. Op dit moment worden door Wil en Henk alle voorbereidingen getroffen, partijen herverdeeld en alle “key-sounds” geherprogrammeerd. vanaf januari 2018 zal Henk AF tijdens de concerten versterken.

TOP