Kaartverkoop thuiswedstijd Stadsgehoorzaal Vlaardingen gestart

Op ons verzoek heeft de Stadsgehoorzaal Vlaardingen de kaartverkoop voor ons concert op zaterdag 7 december 2019 alvast gestart. Hoe sneller je reserveert, hoe beter de plaatsen die je kunt reserveren.

Kaarten zijn HIER te reserveren.

AF overtuigd een vol theater aan de Schie


Afgelopen zaterdag 16 februari was het dan zover. Het benefietconcert t.b.v. de Stichting “Net niet Genoeg”. Deze avond was georganiseerd door de gezamenlijke Lions clubs uit Schiedam. Wat een avond. Ruim 550 toeschouwers genoten zichtbaar van muziek en show in het zeer fraaie theater aan de Schie in Schiedam. Wij bedanken de organisatie voor het vertrouwen in Absolutely Floyd. We kijken terug op een top avond.

Feest in uitverkocht Haastrecht

Gisterenavond was ons laatste concert van 2018 in Concordia Haastrecht. De zaal was totaal uitverkocht en het was een fantastisch feestje. We kijken terug op een fijne avond Pink Floyd. Concordia….graag tot een volgende keer.

Benefietconcert Lions Clubs Schiedam

AF is benaderd door de gezamenlijke Lions Clubs in Schiedam met het verzoek of we bereid zijn ten behoeve van het goede doel een benefietconcert te verzorgen in het Theater aan de Schie in Schiedam. De Lions Clubs zetten zich in voor goede doelen.

Ditmaal hebben ze zich geconformeerd aan de stichting Net niet genoeg uit Schiedam. Deze stichting zet zich in voor alle inwoners van Schiedam die letterlijk net niet genoeg hebben.

Daar hadden we niet veel bedenktijd voor nodig. Zet zaterdag 16 februari 2019 vast in uw agenda. De kaartverkoop is gestart. Nadere info via onze concertpagina.

Stormachtig concert Olt Goffert Nijmegen

Het was gisteren op alle fronten een stormachtig concert. Ondanks het slechte weer kwam het publiek, compleet met paraplu en/of regenpak of poncho naar De Olt Goffert in Nijmegen om een avond muziek van The Doors en Pink Floyd te beleven. Het regende met regelmaat pijpenstelen en de wind liet zich ook niet onberoerd, maar wat een avond zeg. The Bootleg Doors startte met een prachtige authentieke sound van het origineel en de toon was gezet. Men had er zin in. Na de pauze mocht AF het feest afmaken. Nou dat lukte. Men belandde op de banken en weer of geen weer: de avond was geslaagd. We danken De Olt Goffert, de mannen van The Bootleg Doors en iedereen die de moeite heeft genomen om te komen. Graag tot een volgende keer.

De Mattelier Groenlo boekt AF weer voor 2019

We hebben indruk achtergelaten. De Mattelier in Groenlo is de zoveelste zaal op rij die ons te kennen heeft gegeven zo tevreden te zijn van wat men heeft gezien en gehoord, dat een volgende boeking niet kon uitblijven. Zaterdag 13 april 2019 zijn we wederom te gast in Groenlo. We zien er weer naar uit.

‘t Beest Goes wil AF terug najaar 2019

Ondanks dat de agenda’s nog niet zijn geopend heeft podium ‘t Beest in Goes, in navolging tot de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, al te kennen gegeven dat zij AF graag terug wil hebben in het najaar 2019. Exacte datum volgt later.

Stadspodium GO Leerdam: klein maar fijn

Afgelopen zaterdag 12 mei stonden we in het kleine, maar gezellige stadstheater Go in Leerdam. Het was weer een succes-optreden en het publiek genoot met volle teugen. De zaaltemperatuur steeg naar extreme waarden en dat kwam niet alleen door ons spel, maar ook door het het ontbreken van een airco en/of ventilatiesysteem. Toch kon de warmte de pret bij band en publiek niet drukken. We kijken terug op een leuk optreden.

Dubbelconcert Nijmegen met The Bootleg Doors verplaatst

Ons geplande dubbelconcert met The Bootleg Doors is, in overleg met het openluchttheater De Goffert in Nijmegen, vanwege technisch-organisatorische redenen verplaatst naar vrijdagavond 21 september 2018. Alle reeds aangeschafte kaarten blijven geldig.

Beide bands willen het publiek “het beste” presenteren wat zij in huis hebben. Dit kon niet worden gegarandeerd indien we hadden besloten om niet te verplaatsen.

De bands danken het openluchttheater voor haar welwillende medewerking.

Stadsgehoorzaal boekt AF voor eind 2019

De Stadsgehoorzaal Vlaardingen was dermate onder de indruk van de gepresenteerde show van 13 april j.l. dat AF, ondanks dat de agenda’s voor die periode nog niet open zijn, direct weer werd vastgelegd voor 7 december 2019. We voelen ons zeer vereerd.

TOP