Signs of Life 17-18 part II start in de Bosuil Weert

We starten in 2018 in De Bosuil in Weert het vervolg van van onze tour onder de naam Signs of Live 17-18 part II. We zijn verheugd dat de Bosuil AF de gelegenheid geeft om ook hun zaal aan te doen.

2e toetsenist en inval zangeres aangetrokken

Al lange tijd speelden we met de gedachte om een 2e toetsenist aan te trekken. Het kwam er tot nu toe steeds niet van maar nu is de kogel door de kerk. Henk Baetsen komt AF versterken. Op dit moment worden door Wil en Henk alle voorbereidingen getroffen, partijen herverdeeld en alle “key-sounds” geherprogrammeerd.

Zoals eerder aangegeven is Marthe muzikaal succesvol in Tanzania en derhalve veel in het buitenland. We hebben Lena Minghzu Weiberlenn bereid gevonden om in voorkomende gevallen Marthe te vervangen tijdens een concert.

Verkoop dubbelconcert openluchttheater De Goffert gestart

De kaartverkoop van ons dubbelconcert met The Bootleg Doors op zaterdag 16 juni 2018 is gestart. Het beloofd een fantastische muzikale tribute avond te worden. We hebben er nu al zin in. Voor kaarten: zie concertagenda.

AF en THE BOOTLEG DOORS samen in de open lucht

Op zaterdag 16 juni 2018 zal AF samen met The Bootleg Doors een dubbelconcert verzorgen in openluchttheater De Goffert In Nijmegen.The Bootleg Doors staat, volgens de grootste Doors fanclub “Doors Quarterly” internationaal bekend als één van de beste Doors tributes.

Meer info over deze unieke concertavond volgt z.s.m.

1e boeking 2019 is binnen

Dat AF inmiddels heeft bewezen tot de top van de Nederlandse Pink Floyd tributes te horen blijkt wel uit het feit dat de eerste boeking voor 2019 al binnen is.

Op 12 januari 2019 staan we in theater De Klinker in Winschoten. Nadere info volgt.

Marthe nummer 1 hit in Oost Afrika

We zijn best een beetje trots op Marthe die in Tanzania grote furore maakt met haar nieuwste hitsingle “Nime Pagawa”. Marthe, die haar roots in Tanzania heeft, timmert daar al lange tijd aan de weg onder haar artiestennaam “Martha Joseph”. Samen met “Dully Sykes” een bekende artiest uit Tanzania heeft ze deze single gelanceerd. Een regelrechte kaskraker zo nu blijkt. Op dit moment staan ze op nummer 1 in Oost Afrika. Dat bleef ook in Nederland niet onopgemerkt. Marthe werd benaderd voor een live interview op radio 2. Dat interview heeft inmiddels plaatsgevonden.

Kaartverkoop PAARD Den Haag gestart

Het is zover. De kaartverkoop van ons speciale concert in poptempel “PAARD” is gestart. Waarom is dit concert speciaal. Omdat er live video opnamen worden gemaakt ten behoeve van onze nieuwe promo 2018-2019. Voor de totale Pink Floyd beleving is het dus zaak dat we de zaal vullen. We hebben we de ANWB bereid gevonden om kaarten met korting te reserveren. Uiteraard kunnen er ook via het PAARD kaarten worden gereserveerd.
Voor info kaarten klik HIER.

Concert Manifesto Hoorn verplaatst

I.v.m. productionele omstandigheden is het concert in Manifesto Hoorn verplaatst van 14 oktober naar 2 december. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Stadsgehoorzaal 13-04-2018

Op vrijdag 13 april 2018 spelen we weer een thuiswedstrijd in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. We zijn verheugd dat ook dit theater AF graag terug ziet. De kaartverkoop komt al lekker op gang. Wacht niet te lang en reserveer op tijd om zeker te zijn van een goede plaats.

AF terug naar vanBeresteyn Veendam

Na ons succesvolle concert in theater van BERESTEYN in Veendam op 14-1-2015 bleek al snel dat de zaal ons graag terug zag komen. Op zaterdag 24-2-2018 geven we weer een daverend concert in deze prachtige zaal.
TOP